Bovati, containertransport, transport, limburg, vrachtauto, scania, volvo, nationaal transport, internationaal transport, service, containervervoer, 20ft., 40ft., 45ft., tipping, kipper, transport, vacatures Bedrijfsprofiel
BOVATI
Transportservice B.V.
Harrecoven 21
6125AP Obbicht, Nederland
Tel: (0031) 46 48 55 21 7
Mobiel: (0031) 6 13 16 50 38
Fax: (0031) 46 48 57 75 5
NL            ENG
Service zoals we die zelf ook wensen...


Bovati transportservice is opgericht door Bob van Tienen. Bob was van jongs af aan al gefascineerd door de wereld van de import en export en de logistieke oplossingen. In 2008 zag hij met ondersteuning van zijn ouders, kans deze fascinatie om te zetten in een jong en energiek transportbedrijf. Sindsdien heeft het bedrijf een gezonde groei kunnen realiseren.

Bovati transportservice kenmerkt zich, zoals de naam al zegt, door het bieden van service op het hoogste niveau. Wij streven naar een uiterste stiptheid, ordelijkheid en klanvriendelijkheid tegen faire tarieven.

Onze missie is het bieden van efficiënte logistieke oplossingen op maat.

Wij werken volgens het principe 'behandel eenieder zoals u zelf behandeld wilt worden'. Wij beseffen terdege dat wij uw 'visitekaartje' afgeven bij de klant. Loyaliteit zowel binnen ons bedrijf, als naar onze opdrachtgevers en klanten toe, is een van onze kernwaarden.

Wij beschikken over een enthousiast team met een uiterste discipline, integriteit, flexibiliteit en inlevingsvermogen naar onze klanten toe en binnen ons bedrijf.

Ons wagenpark bestaat uit kwalitatief hoogwaardig en milieuvriendelijk materiaal, met een divers scala aan doeleinden.


Copyright © 2014 by "Bovati Transportservice B.V."  ·  All Rights reserved  ·